BELGIň 2015

Erpe - Mere Westende De Haan Langemark-Poelkapelle Ieper Antwerpen
Leopoldsburg Kwatrecht - Dendermonde Langemark-Poelkapelle Rijkevorsel Wachtebeke Boekhoute
Dendermonde - Wichelen Langemark-Poelkapelle Antwerpen Westende Antwerpen Rotselaar
Nieuwpoort Eeklo Ieper Boekhoute Antwerpen Antwerpen

Wie We Zijn

 

Onze Mobil

 

Onze Uitstappen

 

      BelgiŽ

      Frankrijk
      ItaliŽ
      Nederland

      Zwitserland

      TsjechiŽ
      Duitsland
      Denemarken
      Luxemburg
 
 

Links

 

Foto Album

 

Gastenboek

 

Home

 

Contact

 

Datum : 13 Ė 14 juni

Vaderdag, Phils dochter vroeg waar we dit weekend naartoe gingen, ze zouden eens op bezoek komen. In het binnenland was het enkele graden warmer, we staken 2 plaatsen uit en de keuze viel op Domein Puyenbroeck. Ook moeder en Werner werden uitgenodigd. Phil boekte voor twee nachten, bij de bevestiging kregen we al stek 6 toegewezen. Na onze vorige uitstap ging Phil voor de eerste maal voor een smering naar de garage en nadien naar de keuring. Inderdaad, Mobil II is bijna een jaar oud. Door deze korte uitstap stonden er nu 59Km meer op de teller, zo kwamen we aan juist 14.200Km.

Zaterdag 13 juni: We konden om 12u50 vertrekken voor ongeveer 64Km maar wel 1u11 rijden. Langs de E17 verliep alles vlot, enkel bij het afrijden raakten we in de knoop. In Lochristi lagen de wegen open en in Lokeren was er een wielerwedstrijd, op die manier reden we er iets langer over dan voorzien. Eens aan de camping ging Fie alles regelen, onze stek kostte Ä46. Onze mooie plaats was mooi vlak, keggen hadden we niet nodig. Nadat de stroom was aangesloten, vertrokken we met de fiets naar het centrum van Wachtebeke naar Keurslager Cocquyt voor ons BBQ vlees. Een aanrader voor de mensen die mooi en lekker vlees zoeken, alles werd apart verpakt, voor een kleine Ä53 hadden we onze rugzak vol. Op de terugweg hadden we wind tegen, een felle wind waar Fie nogal wat last van had. Niet getreurd, teug op de camping was het tafel en stoelen buiten, zodat we konden genieten van het mooie weer. Later op de namiddag genoten we van een frisse Ricard met erna we als avondmaal een lekker slaatje met geitenkaas en scampiís. Na de vaat bleven we nog een tijdje de gezonde buitenlucht inademen tot deze te fris werd. Fie ging reeds om 22u slapen, Phil volgde een klein half uurtje later.
Zondag 14 juni: Voor de rustige nachten alleen al zouden we ieder weekend weggaan met onze Mobil II. We waren pas wakker om 8u15, na een kort ontbijt konden we nog een paar uur rustig genieten voor we alles begonnen klaar te zetten voor onze bezoekers. Aardappelen in de schil koken, tomaten pellen en snijden, komkommer snijden, aardappelen van hun schil ontdoen en in stukjes snijden om dan mayonaise bij te doen. Ondertussen werden ook de tafel, windscherm, barbecues en borden en bestek klaar gezet. Ondertussen hadden we ook een gezellige babbel met enkele van onze buren. Iets na 11u waren we klaar met onze voorbereidingen, maar door de omleidingen waren onze gasten ook iets later. Moederke en Werner waren de eerste tegen 12u. De dochter, schoonzoon en kleinkind van Phil waren nog een 45min. later. Ondertussen hadden we reeds een aperitiefje gedronken. Toen de laatsten er waren, begon Phil het vlees op een klein vuurtje te bakken. Aan de kleine restjes te zien, hadden onze gasten genoten van drank en spijs. Terwijl Werner wat rustte deden moederke en Fie de vaat en ging de rest op wandel rond de vijvers. Aan de vijvers was er blijkbaar een groot Turks feest aan de gang met live optredens, diverse eettentjes en drankgelegenheden (zonder alcohol) waren aanwezig. De actiefste van ons allen was Cash, sinds hij kan lopen, geniet hij er met volle teugen van en wil overal op verkenning gaan. Nog voor 18u waren al onze gasten terug weg, Nadat tafels, stoelen, bakvuren en windscherm terug op hun plaats zaten, begon Phil ook te twijfelen of het de moeite was om nog een nacht te blijven, na wat overleg besloten we om toch naar huis te rijden. Na ons grijs water te lozen, reden we het domein af. De rit naar huis verliep vlot en ons plaatsje voor het huis was ook vrij, nog alle restjes uithalen, eens controleren wat moet worden aangevuld zodat hij tegen maandagavond terug klaar staat voor de volgende uitstap.
Op de teller staat nu 14.343Km, Trip 142.5Km, Verbruik 10.8L, reistijd 2u08.

Fotoís


 

© Phil en Fie 31/03/2016