BELGIË 2015

Erpe - Mere Westende De Haan Langemark-Poelkapelle Ieper Antwerpen
Leopoldsburg Kwatrecht - Dendermonde Langemark-Poelkapelle Rijkevorsel Wachtebeke Boekhoute
Dendermonde - Wichelen Langemark-Poelkapelle Antwerpen Westende Antwerpen Rotselaar
Nieuwpoort Eeklo Ieper Boekhoute Antwerpen Antwerpen

Wie We Zijn

 

Onze Mobil

 

Onze Uitstappen

 

      België

      Frankrijk
      Italië
      Nederland

      Zwitserland

      Tsjechië
      Duitsland
      Denemarken
      Luxemburg
 
 

Links

 

Foto Album

 

Gastenboek

 

Home

 

Contact

 

Datum : 20 – 21 juni

Ann, het vrouwelijk gedeelte van onze vrienden in Boekhoute verjaart op 21 juni en vierde dit de dag voordien. Op Fie haar werk was er een familiedag met o.a. een bezoek aan het gedeelte van de fabriek waar de marsepein en chocolade versiering worden gemaakt. ’s Avonds was er ook een BBQ voorzien, maar we kozen om na het bezoek van de “Venning” naar Boekhoute te rijden.

Zaterdag 20 juni: Na ons werk hadden we ruim de tijd om wat te eten en ons klaar te maken. De eerste rondleiding begon pas om 14u. We konden mee rijden met een shuttle, maar verkozen met eigen vervoer te gaan, op die manier konden we terug vertrekken wanneer we wilden. Zo konden we naar Boekhoute vertrekken om 15u20 met 14.343Km op de teller en hadden normaal een 77Km te rijden. Alles verliep vlot tot we in Ertvelde kwamen, daar stonden verkeersborden dat Boekhoute langs daar niet bereikbaar was. In eerste instantie de borden gevolgd, maar we kwamen tenslotte toch aan een versperring waar onze Mobil II nog net door kon. Zo reden we dan naar Assenede om dan toch tegen 16u30 op onze bestemming aan te komen. We konden de parking oprijden en ons vlak zetten. Eerst gingen we een goeie dag zeggen aan Ann en trokken dan naar de Axa bank van Dirk waar we nog een paar dingen te regelen hadden. Het werd snel 18u, we hielpen nog snel de laatste dingen klaar zetten, zodat alles klaar was om de gasten voor Anns verjaardag te ontvangen. Iets na 19u kwamen de eersten aan en begon de Cava te vloeien, dit met allerhande hapjes die de traiteur bereidde. Daarna kwam de rode wijn, bier en tenslotte Gin-Tonic, maar ondertussen stopte de overvloed aan hapjes ook niet. We eindigden het feestje dan ook pas op zondag omstreeks 03u.
Zondag 21 juni: We stonden op omstreeks 8u30, korte nacht, zotte kop, pijnlijke maag, hoe is dat mogelijk ???
;-)
. Vlug een goeie pot koffie zetten en die smaakte. Dirk was ook al doende, hij riep ons dat de koffie koeken klaar lagen. Wij dan maar met onze koffie via de tuin naar boven om te ontbijten, het deed goed een beetje eten. Ann was al op geweest, maar was terug naar bed gegaan. Het was bijna middag toen ze terug van onder de wol kwam. Toen kon het niet rap genoeg gaan om te vertrekken naar ‘t momentje, waar we gingen genieten van een lekker middagmaal. We aten er een Grietfilet met pasta. We hadden gehoord dat er markt en optredens waren in Bassevelde, omdat we dachten van een wandeling te maken, wandelden we van het restaurant tot aan het centrum waar we inderdaad een mooie rommelmarkt konden bezoeken. Eerst genoten we nog van een koffie om dan te vertrekken op verkenning. Op de markt vonden we niet echt iets wat we wilden, we vertrokken dus met lege handen terug naar de auto die we hadden achtergelaten aan het restaurant. Terug in Boekhoute, besloten we om snel naar huis te vertrekken, we waren beiden moe van de korte nacht en de wandeling. Nadat we afscheid hadden genomen van Ann  en Dirk, reden we vlot terug naar huis. Op sommige plaatsen was het druk verkeer, maar geen file. Het was tegen 18u dat we onze Mobil II voor ons huis parkeerden en vlug alles konden uithalen zodat we nog een rustige nacht voor de boeg hadden.
Op de teller 14.494. Trip 151.2Km. Verbruik 10.7L. Rijtijd 2u23.

Geen foto’s


 

© Phil en Fie 31/03/2016