Wie We Zijn

 

Onze Mobil

 

Onze Uitstappen

 

      BelgiŽ

      Denemarken
      Duitsland
      Frankrijk
      ItaliŽ
      Luxemburg
      Nederland
      Oostenrijk

      Zwitserland

      TsjechiŽ
 
 

Links

 

Foto Album

 

Gastenboek

 

Home

 

Contact


Philippe Vanhoecke
,aka Phil, geboren op 04/05/1956 van beroep kapper, werkt ook aan computers, assemblage en herstellingen. Mijn hobby's... Nogal het een en ander, Ik heb eigenlijk interesse in alles en nog wat. Ik was ploegleider bij KSV Deerlijk en ga graag naar koersen. Ieder jaar, als de verplaatsingen het toelaten, de wereldkampioenschappen zowel van cyclocross of op de weg. Vroeger ben ik veel gaan vissen op karper. Zowel in BelgiŽ en in Frankrijk. Op die manier een beetje in contact gekomen met het kamperen. Begin de jaren negentig  had ik me een volledig ingerichte VW Transporter van het bouwjaar 1968 aangeschaft. De voorloper van de hedendaagse campers. Dit was mijn eerst kennismaking met de mobile droomwereld. 

Marijke Depoortere, aka Fie, geboren op 14/05/1968 van beroep bediende. In een vorig leven enkele malen een mobilhome gehuurd en zo de microbe te pakken gekregen.

Nu wij, Phil & Fie een beetje samen dezelfde droom hadden om op die manier onze vakanties door te brengen zijn we het over de aankoop van onze mobil vlug eens geweest.

Phil & Fie
 

© Phil en Fie 09/10/2018